Ексклюзиви
середа, 09 червня 2010 10:59

Юнак зарізав дівчину за відмову від сексу в перший день знайомства

Юнак зарізав дівчину за відмову від сексу в перший день знайомства

В Антрациті Луганської області 18-річний хлопець перерізав горло дівчині склом за те, що вона відмовила йому у близькості в перший же день знайомства.

Про це поінформувало Головне управління МВС в області. Як з'ясувало слідство, хлопець і дівчина познайомилися ввечері біля ставка, де відпочивали в одній компанії.

"Увечері, коли всі почали розходитися, 18-річний кавалер зголосився проводити 17-річну дівчину. По дорозі додому за взаємною згодою пара вирішила зайнятися сексом. Але після кількох поцілунків дівчина чомусь почала наполягати, щоб хлопець просто проводив її додому ", - повідомили в міліції.

"Юнак був вкрай ображений її відмовою і вдарив кулаком в обличчя. Дівчина впала, а хлопець навалився на неї зверху. Захищаючись, вона вліпила хлопцеві кілька ляпасів. Від цього він зовсім озвірів, під руку потрапив шматок скла, що валявся на землі. Хлопець схопив його і розірвав горло дівчини. Вона загинула буквально за декілька кроків від власного будинку ", - проінформували правоохоронці.

Після цього вбивця відтягнув закривавлене тіло помираючої дівчини в бік, ближче до звалища сміття, і побіг у бік ставка, де був напередодні з компанією. Там він обмився і позбувся закривавлених шортів, після чого повернувся додому.

Встановивши коло підозрюваних, правоохоронці почали стандартне відпрацювання версій. Спочатку юнак говорив співробітникам МВС, що просто проводив дівчину до будинку і пішов. Проте, по дорозі на допит до міськвідділу він зізнався.

Також у міліції зазначили, що затриманий молодий чоловік, за словами його знайомих, був позитивною людиною.

"За словами матері, поведінка її сина нічим особливо не відрізнялася в ту ніч: він перепросив її за пізніше повернення додому, повечеряв і відправився у свою спальню. Дивно те, що хлопець - з інтелігентної родини, матеріально забезпечений і думка оточуючих про нього була дуже позитивною. Тепер ще треба буде пройти ґрунтовну психіатричну експертизу. Якщо експертиза визнає Максима осудним і підсудним, йому загрожує п'ятнадцятирічний тюремний термін ", - зазначили в обласному Главку МВС.

Cxid.info

Зараз ви читаєте новину «Юнак зарізав дівчину за відмову від сексу в перший день знайомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути