четвер, 17 жовтня 2024 09:10

Найбільший Супермісяць 2024 року: коли його можна побачити

Найбільший Супермісяць 2024 року: коли його можна побачити
Ця повня стане особливою. Пильнуйте за самопочуттям. Фото: pixabay.com

17 жовтня життя підштовхуватиме у потрібному напрямку. Прислухайтеся до вказівок долі. Цінуйте кожну мить.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"17 жовтня матимемо повню, - говорить астрологиня. - Загострюються всі проблеми на роботі та в особистому житті. Утриматися від конфліктів допоможе почуття гумору. Зумійте вчасно перевести тему розмови в безпечне русло. Добре проходитимуть короткі зустрічі й розмови. Тривалі перемовини зайдуть у глухий кут. Не час виявляти ініціативу. Вона принесе зайві клопоти й не виправдає сподівань. Ця повня стане особливою. Матимемо найбільший Супермісяць 2024 року. Відбудеться це о 14:26 за київським часом. Пильнуйте за самопочуттям. Вразливими будуть кардіологічні хворі. Зростає ризик підвищення артеріального тиску. Перенесіть на наступний тиждень планові операції. Запобігайте травмування. Усе це може супроводжуватися великою втратою крові".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Опинитеся у потрібному місці в потрібний час. Почуватиметеся везунчиками. Заробітки збільшуються поволі. Впевнено йдіть до мети. Вам вдасться досягти усього, чого забажаєте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Працездатність знижується. Фізичну працю час замінити на інтелектуальну діяльність. Добре працюватиме голова. Не підводитимуть пам'ять та інтуїція. Займайтеся улюбленими справами й отримуйте задоволення від життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Могли б досягти більшого, якби менше вагалися. Не беріться за кілька справ одночасно. Добре обдумуйте, чого хочете насправді. Побути на самоті навряд чи вдасться. Непрохані гості швидко втомлюватимуть.

Рак (22 червня - 22 липня)

З'ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Підтримку шукайте у сім'ї. На відміну від друзів, рідні не вестимуть подвійної гри. Не варто змінювати місце проживання. Тих, хто вирушить за кордон, ностальгія швидко змусить повернутися додому.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Заробітки зростають. Позичати комусь гроші поки не варто. Вас постійно штовхатимуть на конфлікт знайомі. Годі піддаватися. Залишайтеся миролюбивими. Не час змінювати імідж. Нашкодите своїй зовнішності.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Прислухайтеся до інтуїції, вибираючи партнера по бізнесу. Може надокучати грибок. Не ходіть босоніж у басейні. Не носіть чуже взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперенергетичний день: кому сьогодні усміхнеться фортуна

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкладіть наполеонівські плани. Час піти у відпустку і присвятити себе родині та друзям. Будьте готові допомогти іншим у скруті. Не відмовляйтеся від волонтерства. Утримайтеся від візиту до стоматолога. Поставлені пломби погано триматимуться.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Частіше радьтеся з людьми, яким довіряєте. Одяг і техніку купіть ввечері. Ви подобатиметеся оточуючим. Але відповісти комусь взаємністю поки не готові. Не поспішайте з вибором пари і початком нових стосунків.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Усвідомите, що заважало вам рухатися вперед. Швидко зорієнтуєтеся, який курс обрати та яких партнерів залучити до бізнесу. Час застою минає. Займіться саморозвитком.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Марно розраховувати на спонсорські кошти. Позика стане тягарем. У життя повернуться колишні кохані. Продовжувати стосунки не варто. Покращити самопочуття допоможе повноцінний сон. Вдалий час, аби лікувати безсоння і позбутися шкідливих звичок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вами захоплюватимуться усі навколо. Не бійтеся когось підвести. Дійте так, як планували. Виникатиме одна ідея за іншою. Втілити їх у життя самостійно забракне сил. Спочатку знайдіть виконавців.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Представники протилежної статі оточуватимуть вас увагою. Не зловживайте чужою довірою. Таємниці друзів і коханих тримайте за зубами. Пийте більше води. Через зневоднення старітиме шкіра, виглядатиме тьмяним волосся.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший Супермісяць 2024 року: коли його можна побачити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути