Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2012 10:16

На Технічні змагання у Хорватії поїдуть кращі українські студенти-технарі
6

2 березня закінчується І етап Технічних змагань у Запоріжжі.

Інженерні змагання - один із заходів, що проводить організація Board of European Students of Technology (Рада студентів технічних університетів Європи). В Україні організацію представляють: Національний технічний університет України „КПІ", Національний університет „Львівська політехніка", Запорізький національний технічний університет та Вінницький національний технічний університет.

Ідея створення змагань з'явилась наприкінці 2001 року, під час зустрічі із Канадською Федерацією студентів інженерних спеціальностей.

Перші змагання відбулися 2002 року в м. Гент (Бельгія). Тепер щороку локальні осередки BEST проводять понад 50 Інженерних Змагань тривалістю від 1 до 14 днів. Основна мета – об'єднання студентів технічних, комп'ютерних, економічних та аналітичних спеціальностей.

В Україні Національний етап Змагань проводили у 2009-2010 роках. Цього року додався також локальний рівень – у Запоріжжі, Львові (12-16 березня), Вінниці (13-15 березня) та Києві (26-31 березня).

У категоріях змагань: командне проектування (моделювання/проектування технічних конструкцій з подальшою демонстрацією результатів); ситуаційна задача

(команда учасників пропонує метод вирішення запропонованої задачі або стратегічну модель дії в конкретній ситуації); IT (Алгоритмічне програмування та Програмування мобільних платформ).

Переможці національного рівня представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі у м. Загреб, Хорватія.

Цьогорічні Змагання обіцяють бути яскравою та цікавою подією. Тож, організатори запрошують всіх охочих у Львові, Вінниці та Києві особисто долучитися до технічного прогресу.

Зараз ви читаєте новину «На Технічні змагання у Хорватії поїдуть кращі українські студенти-технарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути