Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2024 09:10

Ці три знаки народилися під щасливою зіркою

Ці три знаки народилися під щасливою зіркою
Добре йтимуть консультації та перемовини. Діліться своїм досвідом, учіться у більш досвідчених колег. Фото: pixabay.com

8 жовтня не намагайтеся комусь сподобатися. Вас оцінять за талант та уміння працювати. Зараз не час вкладати багато грошей у свій імідж.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день невдалих покупок, помилкових фінансових рішень і втрат, - говорить астрологиня. - Зведіть витрати до необхідного мінімуму. Продумайте фінансову стратегію до кінця календарного року. Від сьогодні починається кількамісячний період матеріальної нестабільності. По можливості позбавтеся заборгованості. Не беріть кредитів. Добре йтимуть консультації та перемовини. Діліться своїм досвідом, учіться у більш досвідчених колег. Цього дня можна змінювати місце проживання чи роботи. Не відкладайте запланований переїзд. Шукайте роботу. Призначайте побачення. Зірки сприятимуть закоханим. Говоріть близьким компліменти. У житті Тельців, Скорпіонів і Водоліїв починаються радикальні зміни на краще. Ці три знаки народилися під щасливою зіркою. Незабаром усе задумане вдасться втілити у життя".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Удача буде на вашому боці. Не зловтішайтеся з тих, хто поніс втрати і кого ви перемогли. Це може позначитися на вашому іміджі. Жадатимете чогось незвичного. Спробуйте екзотичну кухню.

Телець (21 квітня - 20 травня)

У стосунках з коханими будьте більш рішучими. Вдалий час для освідчення та одруження. Переключіться з однієї роботи на іншу. Тоді результат праці вас порадує.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не пліткуйте і не суньте носа у чужі справи. Вас спробують втягнути у сварку чи аферу. Якщо захворіли, залишайтеся на лікарняному. Якщо початок застуди перенесете на ногах, вона загостриться і дасть ускладнення.

Рак (22 червня - 22 липня)

Стан розгубленості заважатиме вам на роботі. Страх зробити щось погано може призвести вас до бездіяльності. Друзі перевірятимуть вас на порядність. Не ведіться на брудні інтриги.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Беріть на себе відповідальність у справах. Все, до чого братиметеся, пройде успішно. Частину заробленого відкладіть. Заощадження знадобляться в кінці місяця. Кохані жадатимуть більше уваги. Прислухайтеся до потреб партнерів і підіть їм на зустріч.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Догляду потребуватимуть старші члени родини. Доведеться відкласти частину справ на вихідні. Доведеться вибирати із гіршого краще, підкорятися зовнішнім обставинам і чужій волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбагатіють до Нового року: яким трьом знакам вдасться круто змінити своє життя на краще

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не бунтуйте. Цей день вас дисциплінує. Підлаштовуйтеся під інших, узгоджуйте свої плани із рідними та колегами. Важко буде спостерігати, як дорогі вам люди будуть робити одну помилку за іншою. Не намагайтеся їх застерегти. Через непрохані поради можете посваритися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не витрачайте гроші на одяг. Він не пасуватиме. Зміни іміджу розчарують. Не соромтеся просити про підтримку у найрідніших. Разом вам вдаватиметься більше, ніж наодинці.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Заробітки порадують. Відстороніться від людей, які заздрять вам. У вівторок доля зведе з однодумцями. Це тиждень вдалих фінансових рішень.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ви не затримуватиметеся на одному місці. Цього дня вас годують ноги. Наскільки б щільним не був ваш робочий графік, краще звільнити від зустрічей ранок. З'являться цікаві фінансові пропозиції.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Перепони, які зупиняли вас попереднього тижня, зникнуть самі по собі. Життя все розставить на свої місця. Не забувайте про власні інтереси. Стороніться людей, які хочуть на вас впливати.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Все йтиме до ваших рук. Зумійте з цього скористатися. Навіть спізнення піде вам на користь. Той, хто вам намагався заважати, буде змушений співпрацювати і допомагати.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки народилися під щасливою зіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути