У кожної господині є на кухні кулінарний пензлик з силікону, який є незамінним при змазуванні випічки та за потреби - пергаменту.
Ці пензлики є гарної якості і не дуже. Дешеві доволі незручні під час змащення випічки. Збите яйце чи олія розподіляється нерівномірно і доводиться промащувати по кілька разів по тому місцю.
Є простий лайфхак, як позбутись такої незручності.
Спробуйте обрізати "ворс" пензлика хоча б на третину. Якщо не побачите різниці, можна обрізати на половину.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому кухонна лопатка з отворами: ця незамінна річ знадобиться кожному
Надмірна довжина може заважати рівномірному розподілу олії, а вкорочена довжина навпаки зручна у використанні.
Пергаментний папір для випічки має властивість закінчитись саме у той момент, коли він такий необхідний. Якщо до магазину бігти ніколи, можна використати альтернативні варіанти для застелення дека.
Gazeta.ua розповість про перевірені варіанти, щоб м'ясо чи випічка не пристали до дека.
Коментарі