пʼятниця, 14 червня 2019 13:15

Вчені виявили, що фастфуд провокує атрофію мозку. Смачного

Вчені виявили, що фастфуд провокує атрофію мозку. Смачного
Близько 30% дорослого населення світу страждають від надмірної ваги або ожиріння. Фото: з відкритих джерел

Регулярне харчування у фастфудах може негативно вплинути на роботу мозку.

Про це заявили вчені з Австралійського національного університету, повідомляє MedicalXpress.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці в США створили додаток для швидкого харчування у ресторані

Вони проаналізували результат 200 досліджень, в яких брали участь близько 7 тис. людей. Нездорова дієта і брак фізичної активності призводять до розвитку діабету другого типу, а також порушення когнітивних функцій, викликаючи деменцію й атрофію мозку.

Стандартний набір із бургера, картоплі-фрі та солодкого напою містить 650 кКал. Це чверть денної норми для чоловіків і третина - для жінок.

Близько 30% дорослого населення світу страждають від надмірної ваги або ожиріння, а 10% будуть страждати від діабету другого типу до 2030-го.

Після вживання червоного м'яса, білого хліба, фаст-фуду, спиртного та кави може бути зниження сил. Після сніданку солодощами відчувається втома через підшлункову залозу, яка виробляє інсулін.

Зараз ви читаєте новину «Вчені виявили, що фастфуд провокує атрофію мозку. Смачного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути