Ексклюзиви
неділя, 06 жовтня 2024 10:34

Стилістка назвала чотири найтрендовіші головні убори цієї осені

Цього сезону будьте готові попрощатися зі звичними беретами та шапками. Замість них прийдуть сміливі експерименти з головними уборами.

Осінь-2024 обіцяє бути справжнім святом для любителів головних уборів. У тренді неймовірна різноманітність моделей: від велетенських капелюхів, що нагадують про голлівудський шик, до класичних панамок і спортивних кепі, розповіла Gazeta.ua стилістка Анна Романько.

"Цього сезону кожна модниця зможе знайти ідеальний головний убір, який підкреслить її індивідуальність", - сказала Анна Романько."

Велентенські капелюхи

Автор: Колаж Gazeta.ua
  Показали найтрендовіші головні убори цієї осені
Показали найтрендовіші головні убори цієї осені

Велетенські капелюхи - абсолютний must have осені-2024. Після того, як Аня Тейлор-Джой вразила всіх на Каннах своїм гігантським капелюхом від Jacquemus, цей тренд миттєво підхопили Chanel, Prada та інші модні будинки.

"Тепер широчезні капелюхи з'явилися на подіумах і на вулицях міст. І не дивуйтеся, якщо побачите їх у поєднанні з теплими шубами - дизайнери довели, що цей аксесуар універсальний і підходить навіть для холодних днів", - додала Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні светри на осінь: п'ять фасонів на кожен день

Папайка

Автор: Eromin-store.com
  Папайка залишається у трендах
Папайка залишається у трендах

Папайка продовжує тримати лідерські позиції в світі моди.

"Цього сезону дизайнери пропонують нам сміливі експерименти з матеріалами та фактурами. Шкіра, хутро, вовна - все це можна знайти в колекціях різних брендів, включаючи український Eromin. Так що не бійтеся експериментувати і створювати унікальні образи з цим модним аксесуаром", - радить fashion-експертка.

Панами

Автор: Ruslanbaginskiy.com, Eromin-store.com
  Стилістка показала трендові панами
Стилістка показала трендові панами

Хутряні та джинсові панами - це справжній хіт цього сезону. Вони не тільки зігріють вас у холодну погоду, але й допоможуть створити стильний і оригінальний образ.

"Український дизайнер Руслан Багінський пропонує широкий вибір моделей з довгим ворсом, які точно не залишать вас байдужими. Однак, перед тим як придбати такий головний убір, варто врахувати особливості своєї зовнішності", - каже експертка.

Кепі

Автор: Ruslanbaginskiy.com
  Кепі знову на піку популярності
Кепі знову на піку популярності

Кепі, або baker boy cap (капелюхи пекаря), як їх ще називають, знову на піку популярності завдяки Руслану Багінському.

"Після того, як цей головний убір підкорив Голлівуд, він міцно закріпився в трендах. А новий сезон "Емілі в Парижі" лише підтвердив актуальність кепі, зробивши його справжнім маст-хевом цього сезону", - додає на завершення Анна Романько.

Ці трендові головні убори не тільки зігріють вас у холодну пору року, але й додадуть образу шарму та елегантності. Знайдіть свій ідеальний головний убір.

Цього сезону сумка - це не просто аксесуар, а справжній прояв індивідуальності. Дизайнери пропонують велику різноманітність моделей, від класичних до екстравагантних, щоб кожна модниця змогла знайти свою ідеальну пару.

Експертка зі стилю, іміджмейкерка та fashion-стилістка Анна Романько розповіла Gazeta.ua, які сумки зроблять ваш образ незабутнім цієї осені і зими.

Зараз ви читаєте новину «Стилістка назвала чотири найтрендовіші головні убори цієї осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути