
У понеділок у Києві підвищили ціни на хліб. Найбільший столичний виробник хліба "Київхліб" збільшив ціну на "Український столичний подовий" на 68 коп. та нарізний батон "Київський" на 34 коп.
Тепер "Український столичний подовий" коштує 4,68 грн, а батон нарізний 3,84 грн.
За словами директора консалтингової компанії "ПроАгро" Миколи Верницького, подорожчав не соціальний хліб, а комерційний.
"Соціальними сортами є батон "Нива", хліб "Український домашній", "Богдановський", "Печерський", хліб "Арнаут" і "Пшеничний традиційний". Їхня вартість залишилися на попередньому рівні", - сказав він.
"Український" продають по 3,1 грн, батон "Нива" - по 3,4 грн. Стільки ж ця продукція коштувала півроку тому.
"Їхня вартість не зміниться, уряд не допустить подорожчання соціального хліба. Бо це - як і олія, масло, молоко - соціально значущий продукт. Його вартість враховують при обрахунку прожиткового мінімуму. Із вищими цінами доведеться піднімати цей показник - платити більші зарплати, стипендії, пенсії", - зазначив зазначив Верницький.
За його прогнозом, комерційні сорти хліба дорожчатимуть і далі, адже у вересні тонна пшениці подорожчала із 1600 грн до 2100 грн.
"Річ тут не тільки в пшениці. Компоненти для виробництва хліба теж дорожчають - дріжджі, яєчні компоненти, цукор. Кожні три місяці дорожчають комунальні послуги, бензин, потрібно піднімати зарплату працівникам хлібокомбінатів. Тому хлібобулочна продукція не може коштувати скільки, як два роки тому", - вважає Верницький.
Слідом за хлібом дорожчатиме печиво, булки, сушка, батони, прогнозує експерт.
"Це теж продукція хлібокомбінатів, вона впродовж року піднялася в ціні на 20%. До кінця року подорожчає ще на 10%", - підсумував Верницький.
Коментарі
11Умственно отсталый... все что можно про него сказать, пусть выйдет из своего офиса и продется к ближайшему маленькому отделению, без отопления, без нормальной техники, с трешинами в стенах, и посмотрит как выглядит его покращення за год его получания зарплаты.
Так виглядає, що цей керівник не знає, чим він керує (а про зарплату добре знає). А керує він дебільно структурою про яку люди до 40 років вже не знають. Сервісу ніякого, тарифи великі як за оплату компослуг так і за поштові пересилання. Він не знає про Нову пошту і інших? Нехай поцікавиться їхньою роботою і сервісами...
Он еще не знает, что Укрпочта, единственная кто все еще остался "Советским Союзом" и "живет" тем.... Кадры решают всё! Обслуживание - у-у-у-у-ужас!
Своими хамство/наглость работнички напоминают всем, всегда. Хочется сразу же и выйти.
А еще куча, чего он не знает. Или знает, но прикидывается.)))
А вот АБСОЛЮТНО бестолково используются помещения (даже сейчас!) он правильно сказал.
Боюсь только эти "реформы" как всегда: - тупо пустят "своих" арендаторов (не имеющих к "почте" отношения, не дающих пользы работе, но зато откаты!) и на этом все!
Интервью дает надежду на улучшение работы..Хочется пожелать работникам Укрпочты и ее руководителям - удачи ,успехов в работе (реально перестройки в работе)
Очень много времени упущено. Сегодня Новой почте и др.частным компаниям далеко браться до качества услуг ,которые они предоставляют. Разве что доставка , более менее, и то последнее время не все так быстро доставляют , как заявляют.
А отделения Укрпочты очень стараются сейчас все восстановить, но сложности будут. Очень много новых услуг уже предоставляют,но не все знают об этих услугах.
Надеемся что люди которые работали и знают свой процесс все наладят.
Отделения Укрпочты очень стараются сейчас работать по новому, но сложности будут. Очень много новых услуг уже предоставляют,но не все знают об этих услугах.
Надеемся что люди которые работали и знают свой процесс все наладят.
чувак не знает, что во многих отделениях только одно окно, в которое денно и нощно стоят дебилы с оплатой коммунальных платежей, хотя отделение сбербанка совсем рядом и там нет очереди. из-за них посылку приходится получать часами!!