четвер, 14 квітня 2022 11:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Рупор Кремля і людина Медведчука: ДБР затримала ексчоловіка Наталії Поклонської

Рупор Кремля і людина Медведчука: ДБР затримала ексчоловіка Наталії Поклонської
Затриманого підозрюють у роботі на країну-терористку Росію. Фото: ДБР

Державне бюро розслідувань викрило очільника забороненої прокремлівської партії ОПЗЖ Маріупольської міської ради на можливому сприянні Росії.

Політик здійснював антиукраїнську інформаційну кампанію на підтримку країни-агресора, повідомила пресслужба відомства.

"Працівники ДБР знайшли зловмисника на орендованій квартирі в Одесі, куди він втік з Маріуполя. Його перевірили через поліграф та встановили ймовірну причетність його до колабораційної діяльності. Сьогодні (14 квітня. - Gazeta.ua) щодо нього у суді розглядається справа щодо посягання на територіальну цілісність України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошується сафарі - зрадницю Поклонську бачили на Херсонщині

Затриманий є колишнім чоловіком "ексгенеральної прокурорки" окупованого Криму Наталії Поклонської, за даними ДБР. Поклонська була однією з головних фігур під час захоплення півострова Росією

"Цей "політик" пройшов "тернистий" шлях від людини Януковича, Медведчука, Королевської до керівника Маріупольської фракції "Опозиційної платформи - За життя". Він став рупором Кремля на сході - виступав за відновлення економічних зав'язків з Росією", - додали в ДБР.

Напередодні повномасштабного вторгнення Росії колаборант у Facebook написав заклик до повалення чинної української влади, підсумували у відомстві.

Зрадники України можуть отримати від 10 до 12 років в'язниці за пособництво країні-агресорці. Верховна Рада посилила відповідальність за колабораціонізм, ухваливши відповідний законопроєкт.

Зараз ви читаєте новину «Рупор Кремля і людина Медведчука: ДБР затримала ексчоловіка Наталії Поклонської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути