пʼятниця, 11 жовтня 2024 14:29

Лікарні переповнені: партизани повідомили про величезні втрати окупантів на одному з напрямків

Лікарні переповнені: партизани повідомили про величезні втрати окупантів на одному з напрямків
Рух "Атеш" повідомив про катастрофічні втрати росіян на Покровському напрямку фронту. Фото: t.me/atesh_ua

Росіяни зазнають катастрофічних втрат серед особового складу на Покровському напрямку фронту.

При цьому щодня встановлюються нові "рекорди" знищених та поранених окупантів. Про це повідомляє партизанський рух "Атеш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вересень приніс найбільше смертей для російських окупантів - скільки за добу

Про величезні втрати серед загарбників розповів агент руху з числа військовослужбовців російської 30-ї ОМСБР, яка діє на цьому напрямку.

За його словами, лише за добу бригада втратила до 50 людей пораненими та вбитими. Лікарні та шпиталі переповнені, цивільних терміново виписують, щоб звільнити місця для поранених окупантів.

"Інформацію підтвердив агент з медперсоналу однієї з лікарень Макіївки, зазначивши, що окупаційна влада продовжує ігнорувати потреби мирних жителів заради порятунку своїх солдатів. Українців виганяють із лікарень, щоби госпіталізувати російських військових", - йдеться у повідомленні.

Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1140 осіб, повідомив вранці 11 жовтня Генеральний штаб Збройних сил України.

Українські воїни знешкодили вісім танків, 35 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем, чотири РСЗВ, вертоліт, 70 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 84 автомобіля та десять одиниць спецтехніки.

Зараз ви читаєте новину «Лікарні переповнені: партизани повідомили про величезні втрати окупантів на одному з напрямків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути