Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2012 13:01

У Києві відіграв SunSay: у Малій опері при свічках
12

Фото: фото: Олександр Квятковський

У неділю 2 вересня в Києві відбувся квартирник гурту SunSay, де співає колишній учасник харківського дуету "5`nizza" Андрій Запорожець на прізвисько Sun.

Споруда Малої опери перебуває в ремонті. В одному з залів понад дві сотні слухачів сиділи на приготованих для цього килимках, встелених по паркетній підлозі. Присутніх вгощали чаєм та печивом. Уздовж стін горіли свічки.

Виступ був повністю акустичним, група навідалася в складі співака Запорожця, гітариста Романа Кучеренка та Сергія Клевенського, який використовує на виступах більш як десяток духових інструментів.

Вартий уваги постійний взаємоконтакт виконавців і слухачів. Вокаліст ледь не в кожній пісні загравав із публікою і вже традиційно диригував стихійним хором у пісні "Windsong".

Тріо півтори години виконувало свої пісні українською, російською та англійською мовами. Останніх за минулий рік істотно побільшало.

Серед виконаного "на біс" була пісня "П'ятниці" "Ямайка" та свіжак "It Could Be You":

Зараз ви читаєте новину «У Києві відіграв SunSay: у Малій опері при свічках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі