вівторок, 03 листопада 2020 00:45

Темношкіра модель зіграє королеву Англії

Темношкіра модель зіграє королеву Англії
Джоді Тернер-Сміт знімалась у кліпах Зайна Маліка та Каньє Веста. У серіалі 2019-го Queen & Slim зіграла злочинницю з прізвиськом Королева. Фото: Instagram.

Британська модель а з ямайським корінням Джоді Тернер-Сміт зіграє королеву Англії Анну Болейн. Трьохсерійна драма вийде на Channel 5.

Анна Болейн була другою дружиною Генріха VIII. Коронація відбулась 1533-го. Замість обіцяного спадкоємця народила дівчинку. Опісля мала декілька викиднів. Монарх звинуватив Болейн у зраді. Її стратили 19 травня 1536 року.

"Йтиметься про останні місяці життя королеви. Вона здогадувалась про страту. Робила все можливе, щоб забезпечити майбутнє своєї дочки Єлизавети І. Цей проєкт - не нудна історична драма, а психологічний трилер. Болейн була занадто амбіційна для свого часу. Кинула виклик патріархату. За це її й вбили. Ми переосмислимо історію цієї культової жінки з точки зору фемінізму", - кажуть продюсери майбутнього серіалу Фей Уорд і Ханна Фаррелл. Вони ж продюсували стрічку "Ще одна з роду Болейн" 2008-го. Тоді роль королеви виконала Наталі Портман, її сестри - Скарлетт Йоганссон.

Сценарій напише англійка Єва Хеддервік Тернер. Її найвідоміша робота - "Аліса у задзеркаллі" 2016-го. Режисер - Ліндсі Міллер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі про Девіда Боуї заборонили використовувати його пісні

2019-го Джоді Тернер-Сміт зіграла головну роль в серіалі Queen&Slim. Її героїня мала прізвисько Королева. Зі своїм коханим вбиває шерифа штату Кентуккі. Переховуються у Флориді, намагаються втекти на Кубу, за сюжетом. The New Yorker назвав серіал "Бонні та Клайд для темношкірих".

Зараз ви читаєте новину «Темношкіра модель зіграє королеву Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі