пʼятниця, 10 липня 2020 10:39

Запечена свинина: розкрили секрет ідеального смаку

Запечена свинина: розкрили секрет ідеального смаку
Ця страва може стати окрасою будь-якого святкового столу. Фото:@depositphotos.com

Якщо треба приготувати вечерю із мінімальною затратою часу, свинина у рукаві - ідеальний варіант. Адже все, що потрібно лише натерти м'ясо спеціями та поставити у духовку.

Інгредієнти:

м'якоть свинини - 300 г

гірчиця - 1 ст. л.

сіль, суміш перців - за смаком

сушений часник - за смаком

прованські трави - за смаком

олія - 1 ст. л.

Приготування:

Натерти спеціями, часником та сушеними травми м'ясо. Додати гірчицю та олію. Поставити свинину в рукав для запікання і скріпити краї. Запікати при 200 градусах півгодини. Готову страву подавати із свіжими овочами та картопляним пюре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Котлету з телятини фарширують креветками

Шашлик готують у духовці. Має таку ж хрустку скоринку й аромат, як підсмажений на вогні.

Зараз ви читаєте новину «Запечена свинина: розкрили секрет ідеального смаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути