
Смачний, поживний і швидкий сніданок легко приготувати за лічені хвилини.
Омлет з грибами, сиром і шпинатом стане ідеальним варіантом у ранковий час.
Ця страва багата на велику кількість білка, вітамінів і мікроелементів.
Омлет з грибами, сиром і шпинатом
Інгредієнти
печериці - 150 г
яйця курячі - 4 шт.
сир твердий - 40 г
сметана - 1 ст. л.
шпинат - 30-50 г
цибуля зелена - 4 пера
олія оливкова - 1 ст. л.
сіль
перець чорний мелений.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири помилки, які заважають приготувати пишний омлет
Як приготувати
Увімкніть духовку на 200 градусів.
У шпинату видаліть жорсткі стебла, листочки ретельно промийте під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику і наріжте половинками.
Сир натріть на дрібну тертку.
Гриби та зелену цибулю промийте. Гриби наріжте пластинами, цибулю - подрібніть.
У сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте на сильному вогні печериці, посоліть, додайте зелену цибулю, шпинат, перемішайте і викладіть до форми для запікання.
Збийте віничком яйця, сметану, чорний мелений перець і сіль. Вилийте до форми з грибами та шпинатом, посипте сиром і покладіть до духовки на 10-15 хвилин.
Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном.
Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.
Коментарі