Сирники за цим рецептом виходять ніжні, ароматні й тримають форму. Усе завдяки незвичному інгредієнту - вареним яйцям. Такий варіант готують ще з давніх часів у селах.
Обов'язково спробуйте - цей рецепт точно збережете у кулінарну скриньку.
Сирники з вареними яйцями
Інгредієнти
Яйця курячі - 3 шт.
Сир кисломолочний - 180 г
Сир твердий - 70 г
Борошно пшеничне - 30 г
Зелень - 20 г
Сіль - 1 г
Варені яйця (2 шт.) нарізаємо кубиками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні сирники з шоколадом на сніданок: простий рецепт, який вдасться з першого разу
Як приготувати
Додаємо до варених яєць кисломолочний сир, натертий твердий сир, свіже яйце, подрібнену зелень, борошно та сіль.
Добре перемішуємо масу і формуємо невеликі сирники.
Смажимо на розігрітій сковороді з обох боків до апетитної золотистої скоринки.
Подаємо гарячими - зі сметаною, соусом або просто так. Ніжні, ароматні та дуже ситні.
Смачний сніданок можна готувати одразу на два дні вперед.
Зберігайте корисний рецепт сирників, які будуть смачними не лише сьогодні, а й завтра. А головне - не шкодять фігурі.




















Коментарі