




Сніданок задає тон усьому дню, але не кожна страва корисна для ранкового раціону.
Звичка починати день з кави та солодкої булочки, жирних страв чи фастфуду може не лише забирати енергію, а й шкодити травленню та фігурі.
Нутриціолог Ірина Каленська назвала продукти, які краще не вживати у ранковий час, аби не нашкодити своєму здоров'ю та самопочуттю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ять поживних сніданків з яєць на кожний день: такі ідеї ніколи не набриднуть
Гортайте галерею і запам'ятовуйте, щоб ваш сніданок був завжди поживним та корисним.
Брак заліза в організмі може спричиняти втому, слабкість і навіть знижувати імунітет.
Але покращити ситуацію можна смачно й просто. Варто лише правильно підібрати продукти для сніданку. Переможниця Мастершеф Ангеліна Бурик зібрала п'ять ідей тостів, які не лише зарядять енергією на весь день, а й допоможуть підняти рівень заліза природним шляхом.
Коментарі