Гавайський тост на сніданок стане ідеальним вибором для тих, хто хоче зарядитися енергією та насолодитися оригінальним смаком.
Йдеться про сендвіч із шинкою, сиром та соковитим ананасом. Він дуже простий у приготуванні. Усього кілька хвилин і ароматний сніданок готовий, який можна взяти із собою на роботу чи навчання.
Гавайські тости були винайдені німецьким шеф-кухарем Клеменсом Вільменродом у 1950-х роках і дуже популярні в Німеччині як швидка вечеря.
Гавайські тости: рецепт
Інгредiєнти:
Тостовий хліб - 8 скибочок
Шинка - 8 скибочок
Сир чедер - 8 скибочок
Ананас консервований - 8 скибочок
Часник - 2 зубчики
Масло вершкове несолоне - 50 г
Перець червоний гострий - за смаком
Як приготувати
Розігрійте духовку до 180°. Підготуйте два дека з пергаментним папером і викладіть на них 8 скибочок хліба, поруч одна з одною. Подрібніть часник і за допомогою виделки змішайте з вершковим маслом. Додаємо дрібку морської солі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смак просто знесе дах" - Джеймі Олівер подилився особливим рецептом сирних тостів
Намастіть кожну скибочку хліба часниковим маслом, додайте по одному шматочку шинки, покладіть кільце ананаса, зверху сир, а посередині перуанський маринований перець за бажанням. Він опуститься вниз, коли буде випікатися.
Випікайте 20-25 хв. або поки сир не розплавиться і не підрум'яниться. Подавайте одразу із зеленим салатом або самостійно.
Звичні сніданки не обходяться без хрустких бутербродів та різноманітних тостів.
Суперфіналістка МастерШеф Ольга Рябенко пропонує рецепт дуже великого тосту, якого вистачить на всю сім'ю. Він готується з яловичини та сиру.
Коментарі