
Смачний та корисний сніданок можна приготувати за лічені хвилини.
Спробуйте бананові оладки без цукру й глютену, збагачені протеїном.
"Це справжня знахідка за якістю, смаком і користю, коли стежите за своїм здоров'ям та харчуванням", - ділиться рецептом суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський.
Бананові оладки без цукру
Інгредієнти:
150 г бананів (≈ 2 штуки)
1 велике яйце
30 г шоколадного протеїну Orthomol
30 г вівсяного борошна
3 г розпушувача
Кориця - на кінчику ножа
Як приготувати
Банани розім'яти виделкою до однорідної маси.
Вівсянку змолоти в блендері до стану борошна.
До бананів додати яйце, вівсянку, корицю, розпушувач і шоколадний протеїн. Перемішати.
Легенько нагріти пательню, додати будь-яку рослинну олію (дуже смачно на кокосовій).
Ложкою викласти суміш і посмажити на невеликому вогні з обох боків до готовності - буквально по 2 хвилини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надзвичайно ніжні та пухнасті": шеф-кухарі розкрили секрети приготування ідеальних панкейків
Подавати з медом або кленовим сиропом. Або, як у моєму випадку:
100 г замороженої вишні
1 чайна ложка меду
2 г крохмалю
Усе змішати, довести до кипіння й проварити хвилину.
"Мені ще подобається додавати йогурт чи будь-яке домашнє варення", - каже кулінар.
Поради
Можна спробувати готувати без яйця - тоді потрібно трохи більше протеїну або вівсяного борошна.
Щоб аромат і солодкий смак бананів були виразнішими, їх можна попередньо заморозити й використовувати вже розмороженими.
Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними.
Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.
Коментарі