вівторок, 22 грудня 2015 18:54

Ароматні гарбузові панкейки присмачують корицею та медом

Панкейки - це американські млинці для сніданку. Вони дуже ніжні, а з додаванням гарбуза - набувають яскравого кольору. Ароматні прянощі маскуют специфічний смак гарбуза. Панкейки смажаться на сухій сковороді без олії, тому виходять абсолютно нежирні та корисні. Ідеально смакують з медом та цукровою пудрою.
Автор: edimdoma.ru
 

Інгредієнти:

гарбуз (пюре) - 200 г гарбуз (пюре)

яйця - 2 шт. яйця

борошно - 200 г

цукор - 4 ст.л.

масло вершкове - 40 г

кориця - 1/2 ст. л.

імбир - 1/2 ст. л.

молоко - 200 мл

розпушувач - 10 г

мед - за смаком (для подачі)

цукрова пудра - для прикрашання

Приготування:

Для приготування пюре гарбуз нарізати на шматочки і запекти в духовці при температурі 200 градусів.

Подрібнити гарбуз у блендері. Пюре необхідно 200 г.

Яйця збити з цукром. Додати в яєчну масу гарбузове пюре і розтоплене вершкове масло. Збити. Додати молоко та спеції.

Всипати просіяне борошно, змішане з розпушувачем. Збити.

Має вийти тісто густіше ніж на млинці і більш рідке, ніж на оладки. Смажити панкейки на сухій сковороді на невеликому вогні.

Коли низ підсмажився, акуратно перевернути. Смажаться панкейкі швидко.

Подавати їх з медом, шоколадом, цукровою пудрою, джемом або сиропом.

Зараз ви читаєте новину «Ароматні гарбузові панкейки присмачують корицею та медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути