Сaлaт "Кaпpeзe" - нaйпpocтішa зaкуcкa ітaлійcькoї куxні. Традиційно готують із моцарели, помідорів і базиліка. Подають з оливковою олією. Також додається сіль і чорний перець.
Інгредієнти:
помідор - 3 шт.
моцарела - 360 г
листя базиліка - за смаком
оливкова олія - за смаком
сіль і мелений чорний перець - за смаком
Приготування:
Нарізати кружечками помідори та моцарелу. Перекласти їх на блюдо, прикрасивши листочками базиліка й окропивши оливковою олією. Додати спеції за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний перекус: як подати сендвічі з різними начинками
Салаті із помідорами, фетою, кабачками і руколою - справжній вітамінний "вибух". Він поживний та смачний. Заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту. Готується за лічені хвилини.
×
Коментарі