четвер, 10 лютого 2022 15:22

"Сфера шоу-бізнесу слабо розвинена" - скандальна MARUV заявила, що її "тягне виступати у Росії"
5

Співачка MARUV, яка розвиває кар'єру в РФ, пояснила підписникам, чому деякі українські артисти виступають у країні-агресорі. Сама ж виконавиця часто дає концерти для РФ та бере участь у російських шоу.

Скандальна співачка анонсувала черговий концерт у Москві. Відповіла на питання своїх прихильників, чому її "тягне виступати у Росію", в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 51-річна Наомі Кемпбелл пікантно оголила сідниці на чорно-білих кадрах

Скандальна MARUV заявила, що її "тягне" виступати в Росії
Фото: instagram.com/maruvofficial
Скандальна MARUV заявила, що її "тягне" виступати в Росії
Скандальна MARUV заявила, що її "тягне" виступати в Росії
Скандальна MARUV заявила, що її "тягне" виступати в Росії
Скандальна MARUV заявила, що її "тягне" виступати в Росії

"Тому що в Україні немає ні лейблів, ні філій найбільших стримінгових сервісів. Неважливо йдуть справи з авторським правом та монетизацією, сфера шоу-бізнесу та розважального контенту слабо розвинена. Всі артисти хочуть бути почутими і побаченими, отримувати гідний дохід з плодів своєї інтелектуальної власності. А для цього потрібна структура, яка добре працює. У нас вона, на жаль, не розвинена на належному рівні. Ну, і тому що шоу-бізнес – це все ж, у першу чергу, бізнес", – відповіла виконавиця.

Українська співачка Анна Корсун, також відома як MARUV, не може повернутися до України через коронавірусний карантин. "Я зараз дзвонила в консульство українське, щоб пояснили, як дістатися додому. І це просто найбільш неввічливе консульство, яке тільки може бути. Дівчина-операторка - просто психована ідіотка. Вдруге, коли я зателефонувала уточнити інформацію, вона просто кинула слухавку", - розповіла Корсун.

Зараз ви читаєте новину «"Сфера шоу-бізнесу слабо розвинена" - скандальна MARUV заявила, що її "тягне виступати у Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути