пʼятниця, 11 жовтня 2024 10:59

Оксана Білозір сказала, за що отримала статус учасниці бойових дій на Донбасі
3

Оксана Білозір
Фото: instagram.com/oksana_bilozir
Оксана Білозір
Оксана Білозір

Українська співачка Оксана Білозір має статус учасниці бойових дій на Донбасі.

На YouTube-каналі "Це ніхто не буде дивитись" артистка зазначила, що з 2014-го працює на війні.

"Я працюю на війні, тому що я учасник бойових дій в Афганістані. За радянських часів я відвідувала контингент, бо там були українці. І я туди їздила і як психолог, і як артистка, і як мотиватор, вижити і повернутися додому. Так само тут, з 2014 року я на війні. На сьогоднішній день я є учасником бойових дій на Донбасі, тому що 2014, 2015, 2016 рік я займалася пошуком і обміном полонених із Службою безпеки України. Тобто я робила таку роботу маючи досвід уже афганської війни, була адаптована до того, що таке війна і звичайно я багато працювала паралельно із солдатами, нашими бійцями", - пояснила зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тебе забрала війна" - брат Даніеля Салема загинув на полі бою

Додала, що крім основних завдань, відволікала військових від негативних думок.

"Якщо ви пам'ятаєте, після того, як були Мінські домовленості, один із пунктів домовленостей потрібно було відходити на другу, третю лінію оборони. Це було дуже складно для армії, тому що вони займали якісь певні висотки, де лилася кров, де втрачені їх побратими і тут їм говорять, що ви повинні вийти на 10-15 км на нашу територію. Це дуже складно було, така психологічна атмосфера була дуже напружена і тоді я вже їздила тільки як співачка", - підсумувала жінка.

Раніше Білозір зазначала, що крім статусу учасниці бойових дій має ще чотири медалі "За відвагу". За словами артистки, це сталося ще у часи, коли Україна була в складі Радянського Союзу.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Білозір сказала, за що отримала статус учасниці бойових дій на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути