вівторок, 02 серпня 2016 14:02

Марго Роббі, Кара Делевінь та Джаред Лето - найяскравіші образи на прем'єрі "Загін самогубців"

Світова прем'єра фільму "Загін самогубців", відбулася в кінотеатрі Beacon в Нью-Йорку. Модель Кара Делевінь, акторка Марго Роббі та Джаред Лето постали в модних образах.

Кара Делевінь обрала вбрання від бренду Anthony Vaccarello у стилі гламурний рок. Сукня з перфорацією, прикрашена блискучим декором, її частини з'єднані металевими кільцями. Взуття - замшеві ботильйони Christian Louboutin. Голлівудські локона додали образу гламуру. Аксесуари у вигляді морських їжаків та яскравий макіяж підкреслили брутальність зірки.

Автор: vogue.ua
 

На прем'єрі блищала і Марго Роббі. Актриса вдягнула наряд бренду Alexander McQueen з колекції осінь-зима 2016. Сукня довжини максі з обтягуючим силуетом. Вона прикрашена блискітками, що створюють картину єдинорога на тілі зірки, та поєднанням тканин. Стилісти акторки повторили б'юті-образ з показу Alexander McQueen - скуйовджені локони ніби зібрані у вільний напівпучок. Акцентом в нюдовому макіяжі стала помада винного кольору.

Автор: vogue.ua
 

Ще один з "Загону самогубців", актор Джаред Лето, зробив ставку на вишивку Gucci. Синє пальто з чорними манжетами та яскравий калейдоскоп вишивки: квіти, риби, мультиплікаційні герої, тварини. Укорочені брюки та білі шкарпетки під туфлі додали екстравагантності.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверті, елегантні та прозорі вбрання: зіркові образи на вечірці в Лос-Анджелесі

Зараз ви читаєте новину «Марго Роббі, Кара Делевінь та Джаред Лето - найяскравіші образи на прем'єрі "Загін самогубців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути