понеділок, 14 жовтня 2024 10:58

Джаред Лето назвав криваву війну в Україні "цими проблемами" після яких виступатиме в Росії. У МЗС відреагували
3

Джаред Лето
Фото: instagram.com/jaredleto
Джаред Лето
Джаред Лето

Американський актор і музикант Джаред Лето потрапив у гучний скандал.

На одному з концертів у Сербії артист "тепло" спілкувався з росіянами. Криваву війну в Україні, яку розв'язала РФ, він назвав "цими проблемами".

"Коли всі ці "проблеми" скінчаться - ми поїдемо тусити у Санкт-Петербург, Москву, Київ", - видав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримав повістку і раптово "заблукав". Блогер Паша Бумчик транслював, як тікає з України

МЗС України відреагувало на заяву виконавця.

"Відчуття російської енергії" Джареда Лето та його бажання виступати в Росії є образою для тих, хто жертвує життями заради захисту свободи. Не може бути ніякого умиротворення Росії, коли вона продовжує намагатися вирішити "проблему" існування України", - йдеться у повідомленні.

Американський актор та продюсер 79-річний Майкл Дуглас поділився враженнями від Києва та українців. За словами знаменитості, він уявляв Україну як Східну Німеччину до падіння Берлінської стіни. Однак його думка змінилася.

"Неймовірна культура, прекрасні ресторани та вражаюча енергетика. Враховуючи обставини, є невелика кількість руйнувань, правда, ми бачили дитячу лікарню, найбільшу в усій Україні, яка повністю зруйнована, і чітко зрозуміло, що то було не помилково. Деякі будівлі досі стоять, але знадобиться багато роботи. Що ми з Діланом винесли звідти, так те, які там люди, неймовірний дух. Коли ти думаєш, що відбувалося з Україною, починаючи від режиму Сталіна і Другої світової війни, а згодом вона виявилася змушена битися та боронити свої понад 30 років демократії, це неймовірне місце та велике нагадування всім нам про важливість свободи, демократії і того, як треба працювати заради них", - зазначив Дуглас.

Зараз ви читаєте новину «Джаред Лето назвав криваву війну в Україні "цими проблемами" після яких виступатиме в Росії. У МЗС відреагували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути