Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2016 19:59

Які автомобілі найвигідніше перепродавати

Які автомобілі найвигідніше перепродавати
auto.bigmir.net

Фахівці назвали найпопулярніші вживані автомобілі, які зараз вигідно завозити за зниженими акцизами, щоб їх після заборони відчуження було легко їх перепродати на вторинному ринку.

Серед автомобілі віком двох років популярні Toyota Camry, Corolla, RAV4, Highlander та Land Cruiser Prado, Volkswagen Golf, Passat, Touareg, BMW X5 і Audi Q7, Mazda6. 3-5 років Volkswagen Polo, Ford Focus і Volkswagen Passat, Toyota Camry і Corolla і Ford Fiesta, Volkswagen Touareg і Golf і Toyota Land Cruiser Prado, повідомляє AUTO-Consulting.

Машини віком 6-7 років найкраще продаються Volkswagen Passat, Ford Focus і Toyota Corolla, Volkswagen Golf, Lexus RX, Toyota Land Cruiser Prado, BMW X5, Renault Megane, Honda Accord, Mercedes-Benz Е-клас (кузов W212), BMW 5-серії, Audi 6 і Toyota RAV4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За зниженими акцизами вже ввезли півтисячі автомобілів

У двох вікових категоріях також популярні на вторинному ринку користуються моделі KIA, Hyundai, Nissan, Skoda, Mitsubishi, Chevrolet, SsangYong та Geely. Але їх (так само, як ЗАЗи і ВАЗи) навряд чи завозитимуть до нас із Західної Європи. Хоча б тому, що і в Україні ціни на авто цих марок помірні.

Нагадаємо, побоюючись напливу здешевлених автомобілів з Європи, на українських авторинках трохи знизили ціни на легкові автомобілі та мікроавтобуси.

Зараз ви читаєте новину «Які автомобілі найвигідніше перепродавати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути