Ексклюзиви
вівторок, 22 березня 2016 15:32

5 видів хижих риб, які мають незвичайні зуби
5

Як тільки хтось чує про хижих зубастих риб, відразу згадують про піраньї. Та не тільки вони небезпечні. Є ще кілька видів хижих риб, про які варто знати.

Піраньї

Автор: lifepic.me
 

Це найнебезпечніші хижі риби. Вони невеликі за розміром, виростають до 20 см. Ці хижачи тримаються зграями і, під час полювання, розривють здобич на шматки. Славляться відмінним нюхом.

Змієголов

Автор: lifepic.me
 

Небезпечний хижак, який не є небезпечним для людини. Змееголови агресивні і дуже живучі. Вони можуть дихати як під, так і над водою.Ці риби володють унікальною здатністю: вона може переповзати по суші з однієї водойми в інший. При необхідності, змееголов може обходитися без води близько 4-х діб.

Піранья Паку

Автор: lifepic.me
 

Ці риби їдять горіхи і фрукти, хоча й мають надзвичайну силу укусу. Плоскі зуби риби досягають 80 сантиметрів у довжину, схожі з людськими - вони немов прес плющат і перемелюють усе.

Риба-Вампір (Паяр)

Автор: lifepic.me
 

Люта риба, що володіє довгими іклами-голками, на які вона наколює жертву. Її тіло сягає метра в довжину і може розвивати велику швидкість. Це робить Паяр настільки могутнім хижаком, що вона полює на піраній, яких поїдає з легкістю.

Велика тигрова риба (Риба-Голіаф)

Автор: lifepic.me
 

Цей страшний монстр річок може досягати в довжину майже два метри. Має сильну щелепу з багатьма величезними іклами. Голіаф може розмолоти будь-якого суперника. У його жертви просто немає шансів на порятунок.

Зараз ви читаєте новину «5 видів хижих риб, які мають незвичайні зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути