Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 15:36

Віталій Кличко влаштував журналістам "прес-ланч" (ФОТО)

 
Так званий "прес-ланч" було влаштовано вперше і, як пообіцяв чемпіон світу, не в останнє. Цей сніданок, окрім власне самого сніданку, був і першою офіційною прес-конференцією після чемпіонського поєдинку Кличка-старшого з Хуаном Карлосом Гомесом. Навіть попри перемогу нокаутом у дев"ятому раунді Віталій зізнався, що не бажав проводити бій з кубинцем.
До речі, бій з Гомесом став останнім, на який Віталій виходив під композицію "Хеллс Беллс" рок-групи АС/DC. Як запевняє Віталій, перед наступним двобоєм він виходитиме під іншу композицію, яку саме не назвав. До речі, Віталій міг і не потрапити на свято до рідного брата. Справа в тому, що чемпіона світу затримали на митниці у Франкфурті й примусили надати чеки на годинник, який Кличко отримав у подарунок на премії "Лоуренс Еворд" та сумку "Монблан". Ніяких документів у Віталія, ясна річ, при собі не було, тому він був змушений залишити ці речі на митниці.

Розповів боксер і про останні новини стосовно майбутніх поєдинків обох братів. На традиційне питання – чи буде бій-реванш Кличко – Льюїс Віталій відповів, що переговори наразі не ведуться і навряд чи він колись до них повернеться, через те, що його не влаштовує гонорар.

Megasport.tv, (Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua)

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко влаштував журналістам "прес-ланч" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути