пʼятниця, 09 жовтня 2009 14:00

Росія заявила 14 міст на матчі ЧС з футболу

Росія заявила 14 міст на матчі ЧС з футболу

Російський футбольний союз (РФС) представив офіційну заявку на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 або 2022 року. Презентація відбулася вранці 9 жовтня в Москві в демонстраційному залі ГУМу. РФС представив офіційний логотип, сайт заявочного комітету і концепцію проведення турніру, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Містами, в яких будуть проходить матчі чемпіонату світу, заявлені Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Подольськ, Нижній Новгород, Ярославль, Казань, Саранськ, Самара, Волгоград, Ростов-на-Дону, Краснодар, Сочі і Катеринбург. Зустрічі повинні проходити на 15 стадіонах цих 14 міст.

У презентації заявки Росії брали участь перший заступник прем"єр-міністра Росії Ігор Шувалов, президент РФС Віталій Мутко, генеральний директор РФС Олексій Сорокін і футболісти збірної Росії.

Заявочні договори між РФС і ФІФА повинні бути підписані не пізніше за 11 грудень 2009 року. Організатори чемпіонатів світу 2018 і 2022 років будуть оголошені в грудні 2010 року.

Окрім Росії на проведення першості планети з футболу претендують Англія, США, Австралія, Японія, Індонезія, а також Іспанія з Португалією (спільно) і Голландія з Бельгією (спільно). Південна Корея і Катар боротимуться (роздільно) тільки за чемпіонат світу 2022 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Росія заявила 14 міст на матчі ЧС з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути