вівторок, 31 серпня 2021 16:05

Казахстан - Україна: передматчеві розклади відбіркового етапу ЧС

На тлі нещодавнього Чемпіонату Європи з футболу багато вболівальників вже могли забути, що ще навесні почалися кваліфікаційні матчі до ЧС-2022. Осінь - пора вирішальних протистоянь для всіх команд. Збірна України не є винятком, адже "жовто-синім" належить провести відразу 6 матчів в цей період.

Найближча зустріч пройде проти команди Казахстану. Матч відбудеться 1 вересня і стане дуже важливим для обох збірних в контексті боротьби за путівку на мундіаль. Українська команда не кращим чином почала відбірковий етап. Тоді ще підопічні Шевченко тричі зіграли внічию 1:1 з командами Франції, Фінляндії і все того ж Казахстану. Якщо такий результат з чемпіонами світу можна вважати гідним, то в двох інших матчах від "жовто-синіх" чекали тільки перемог.

Такі осічки серйозно ускладнили завдання української команди по кваліфікації на мундіаль. Тепер необхідні тільки перемоги, і матч з Казахстаном стане першим серйозним випробуванням для збірної.

  Команда України розглядається багатьма букмекерами як лідер
Команда України розглядається багатьма букмекерами як лідер

Шанси суперників

У майбутньому поєдинку команда України розглядається багатьма букмекерами як лідер. Такої ж позиції дотримуються експерти сайту Betauth. В цьому матчі вони ваддають перевагу в бік української збірної. Більше безкоштовних прогнозів на спорт доступно за посиланням https://betauth.com/uk/prognoz/
Роблячи прогноз, не забувайте, що на підсумковий результат можуть повпливати багато чинників, тому команду Казахстан однозначно не варто списувати з рахунків. В її користь говорять:

1. Місце проведення зустрічі. Матч пройде в Нур-Султан. Уже відомо, що будуть певні обмеження по відвідуваності, викликані коронавірусом. Однак на грі все одно очікується до 9000 фанатів, при цьому серед них практично не буде українських уболівальників.

2. Успішний досвід першої гри для казахів. Під час матчу в Києві вони виглядали не гірше українців і практично не давали створювати небезпечні моменти нашій команді. Тому Казахстан знає, як впоратися з атакуючим потенціалом українців.

3. Зміна головного тренера збірної України. Олександр Петраков буквально недавно приступив до виконання своїх обов'язків. У нього було всього декілька днів, щоб познайомитися з командою, розповісти про своє бачення гри. Очевидно, що цього недостатньо для нормальної підготовки. Це може відбитися на підсумковому резутьтаті.

4. Травми основних воротарів українців. У матчі не зможуть взяти участь Бущан і Трубін. Також Лунін захворів коронавірусом. Тому в збірну в терміновому порядку довелося викликати 37-річного Пятова. На його користь говорить величезний досвід, але все-таки надійність Андрія останнім часом викликає питання.
Втім, очевидно, що кадровий потенціал дозволяє розраховувати українцям на перемогу, яка так важлива у цьому матчі.

Зараз ви читаєте новину «Казахстан - Україна: передматчеві розклади відбіркового етапу ЧС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути