Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 11:28

Тимошенко та Патріарх Кирило обмінялися подарунками

Патріарх Московський і всія Русі Кирило подарував прем"єр-міністрові України Юлії Тимошенко, яка прибула з візитом до Росії, дорожню ікону. Про це патріарх сказав на зустрічі з прем"єром у патріаршій резиденції Свято-Данилова монастиря в Москві.

"Я знаю, що ви багато подорожуєте, і ця ікона вам допоможе", - сказав патріарх.

У свою чергу, Тимошенко піднесла настоятелеві Російської православної церкви два красиві пасхальні яйця. Вона ще раз привітала патріарха Кирила з обранням на патріарший престол і побажала успіхів у його діяльності.

Під час вступної бесіди патріарх Кирило підкреслив, що "готовий зробити все можливе, щоб розвивалися стосунки між Росією і Україною, щоб долалися труднощі".

"Ми разом складаємо опору православної східнослов"янської цивілізації", - відзначив предстоятель РПЦ, додавши, що РПЦ церкви Київ - це "наш Константинополь зі своєю Софією".


Нагадаємо, що сьогодні Тимошенко перебуває у Москві з офіційним візитом. У неї запланована зустріч з Володимиром Путіним. Будуть говорити про газові домовленості та авіабудування.
За матеріалами: "РІА Новини", Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко та Патріарх Кирило обмінялися подарунками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути