Ексклюзиви
неділя, 03 грудня 2006 17:15

Донька Литовченко танцювала із сином Кужель

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Народний депутат Юрій Артеменко (праворуч) поправляє вечірнє плаття дружині ще одного парламентарія Петра Порошенка Марині. Порошенко — в центрі
Народний депутат Юрій Артеменко (праворуч) поправляє вечірнє плаття дружині ще одного парламентарія Петра Порошенка Марині. Порошенко — в центрі

У п"ятницю о пів на дев"яту вечора перед Національною оперою стелять червону доріжку. Перехожі перескакують її, щоб не забруднити. Уздовж доріжки стають хлопці у військовій формі. Вони віддають честь гостям.

Першою до театру під"їжджає радник мера Києва Олександра Кужель, 53 роки. Віддає до гардероба червону накидку з хутряним коміром і сідає на пуфик перевзуватися. Її чоловік Олександр стає на коліно й допомагає  застібнути босоніжки.

— Купила їх за 170 гривень у магазині, де продається все для танців, — хвалиться Кужель. — А фірма "Золото 77" дала безплатно поносити кольє.

Нардеп Володимир Стретович, 48 років, походжає коридором. Каже, учора танцював на 50-річчі колеги по Християнсько-демократичному союзу. Під правий лікоть Стретовича тримає дружина Тетяна, під лівий — донька Катерина, 19 років. Молодша, 18-річна Аня, готується вальсувати з однокурсником Антоном. Обоє студенти правничого факультету "Могилянки".

На сцену виходять 24 пари. Для них цей бал — перший. Донька Ольги Сумської десятикласниця Тоня танцює з партнером матері по шоу "Танці з зірками" Дмитром Дикусаром. Старша донька директорки модельного агентства "Карін" Влади Литовченко Маргарита, 17 років, — з молодшим сином Кужель Микитою.

Бал ведуть Маша Євфросініна з діджеєм Пашею та балетмейстер Григорій Чапкіс із танцюристкою Оленою Шоптенко. З партеру винесли стільці та постелили паркет. Співачка Марія Бурмака вальсує з молодшим братом Святославом.

Коханого зараз не маю

— Давай з правої ноги, — Олексій Дівєєв-Церковний учить 21-річну міс-Україна Інну Цимбалюк. Обоє ведуть погоду на "Інтері". Колишній голова Секретаріату президента Олександр Зінченко, 49 років, вправно веде дружину Ірину.

— Недавно танцювали на кухні під диск "Сто любовних пісень", — розповідає він. — Невдовзі буде 35 років, як ми познайомилися. Це було в літньому таборі. Вечір, злива, ми в наметі...

Гостей пригощають канапе, салатами в корзинках, смаженими грибами з брюссельською капустою, м"ясними рулетами, морозивом.

— Я була на балу у Відні, — згадує Влада Литовченко, 36 років. — Там квитки коштують від тисячі до 25 тисяч доларів. Але такого фуршету нема. Тільки вино розносять.

На ній сережки і перстень з перлинами. Каже, що сама їх купила.

— А недавно сама машину рендж-ровер придбала. Від чоловіків, які не подобаються, дорогих подарунків не приймаю. А коханого зараз не маю.

До неї підходить співак Віталій Козловський і цілує в щічку.

Без кавалера прийшла і співачка Галліна. Зізналася "ГПУ", що це — найважчий день у її житті.

Опівночі з"являється нардеп Петро Порошенко, 41 рік. Із дружиною Мариною, 44 роки, танцює два вальси і полонез.

— Уперше танцювали в студентському гуртожитку N10, у студмістечку. Удруге — на весіллі. Воно в нас було скромне — у трикімнатній квартирі, на 30 гостей. Мені тоді було 18 років, — згадує Петро Олексійович.

Співає тенор Володимир Гришко. Потім танцює російська балерина Анастасія Волочкова. Її пуанти виставляють на благодійний аукціон. За $320 їх купує чоловік співачки Камалії Захур. Каже, що приїхав з Англії, в Україні торгує металом.

Порошенко бере два лотерейні квитки. Кладе на стіл шість стогривневих купюр.

Розігрують бежевий торшер, коньяк у бочечці. Виручені кошти перерахують одній із київських дитячих лікарень.

О четвертій ранку Чапкіс оголошує конкурс на кращу пару. Перемагають казначей банку "Даніель" Яна Бездудна, 33 роки, та її польський приятель фінансист Кшиштоф Вишневецький, 35 років. Їм вручають путівку на бал у Відні, що відбудеться 15 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Донька Литовченко танцювала із сином Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути