Ексклюзиви
неділя, 06 жовтня 2024 17:13

Спецтема: Війна Росії проти України

На яких напрямках найбільше атакує ворог - останні новини від Генштабу

На яких напрямках найбільше атакує ворог - останні новини від Генштабу
На яких напрямках найбільше атакує ворог - Генштаб. Фото: novynarnia.com

Російські загарбники продовжують атакувати позиції української армії.

Від обсрілів з теріторії РФ продовжують потерпати прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей, повідомив у новому зведенні Генштаб ЗСУ.

Від вогню артилерії та мінометів постраждали райони населених пунктів Олександрівка та Майське.Також росіяни завдали шість авіаційних ударів, застосувавши сім КАБів по районах населених пунктів Андріївка, Ободи, Катеринівка, Яструбине, Павлівка. Армія російських окупантів продовжує скидати авіабомби на Курську область, на даний час відомо про 11 авіаударів з використанням 16 керованих авіаційних бомб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог мав десятикратну перевагу в артилерії навколо Вугледара - військовий ЗСУ

На Харківському напрямку росіяни здійснили п'ять атак поблизу Стариці та Вовчанська, біля якого наразі тривають боєзіткнення.

На Куп'янському напрямку Кучерівка та Новоосинове, були атаковані ворогом три рази з початку сьогоднішньої доби, одна атака триває дотепер. Крім того, окупанти завдали авіаційного удару керованими бомбами у райони Зеленого Гаю та Першотравневого.

На Лиманському напрямку окупанти 14 разів намагались потіснити українськиї захисників із займаних позицій поблизу Дружелюбівки, Невського, Новосадового, Зарічного, Торського, Григорівки та Діброви. Одинадцять боїв завершено, три - тривають по теперішній час.

На Краматорському напрямку Сили оборони відбили три атаки ворога неподалік Білої Гори.

На Торецькому напрямку авіаційних ударів керованими бомбами зазнали Дружба та Костянтинівка, до того ж окупанти здійснили вісім атак біля Торецька та Щербинівки, біля якої наступальні дії противника тривають до тепер.

На Покровському напрямку відбулось десять наступальних дій противника, росіяни штурмували позиції наших оборонців у районах населених пунктів Мирноград, Лисівка, Крутий Яр та Селидове.

На Курахівському напрямку наразі ситуація напружена, загарбники дев'ять разів атакували поблизу Новоселідового, Гірника, Цукуриного, Гострого, Георгіївки та Костянтинівки. Досі точаться два боєзіткнення.

На Времівському напрямку штурмовою авіацією були атаковані Новодарівка та Полтавка, також противник провів три штурми оборонних рубежів наших захисників поблизу Богоявленки та Золотої Ниви.

На Придніпровському напрямку було відбито дві ворожі атаки.

На інших напрямках фронту ситуація залишається незмінною, додали в Генштабі.

Російські загарбники зайшли у селище Цукурине Донецької області.

"Зараз мразоти бігають майже по всій західній частині. Але основні сили мразот не будуть чекати, поки інші закріпляться, і вже атакують птахофабрику в західній частині села", - зазначив воєнкор.

Він стверджує, що в цьому "нічого гарного немає".

Зараз ви читаєте новину «На яких напрямках найбільше атакує ворог - останні новини від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути