пʼятниця, 18 жовтня 2024 04:06

Яку куртку купувати на зиму: модні фасони
18

Фото: Pinterest

До різких похолодань варто готуватися завчасно. Верхній одяг має бути не лише стильним, а й практичним. Цього року стилісти радять обирати глибокі елегантні кольори - бежевий, молочний, коричневий, бордовий. Не варто забувати й про класику. Відтінки чорного та білого завжди залишаються у тренді.

Gazeta.ua пропонує переглянути модні фасони курток на зиму 2024-2025, щоб мати неперевершений вигляд.

Бомбер

Утеплений варіант вкороченої куртки - один з базових елементів зимового гардеробу. Зверніть увагу на моделі з об'ємними деталями. Наприклад, об'ємні замки, кишені з окантовкою. Трендовими також будуть фасони у вінтажному стилі.

Автор: Pinterest
 

Пуховик оверсайз

Подовжений варіант пуховика забезпечить комфорт та додасть образу затишку. У такому одязі ви точно не будете мерзнути. Модними залишаються стьобані куртки з поясом. Для повсякденного носіння обирайте практичні кольори - чорний, коричневий, молочний або бежевий.

Автор: Pinterest
 

Стиль мілітарі

Йдеться про куртки кольору хакі або болотяного відтінку. Вони можуть бути як короткими, такі подовженими. Правильних акцентів додадуть деталі у вигляді об'ємних кишень та замків.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що вдягнути на побачення, коли на вулиці холодно: у цьому одязі чоловік не зводитиме погляд

Дублянка

Цей фасон був модним і раніше, але цього року стилісти радять робити ставки на жіночність та елегантність. Тож це один з найвдаліших елементів гардеробу, який легко комбінується з штанами, сукнями, спідницями і святковими образами.

Автор: Pinterest
 

Куртка з екохутра

Подібні моделі можуть бути як з шкіряними чи джинсовими вставками, так і повністю хутряними. Візуально вони нагадують об'ємне пальто й ідеально поєднуються з будь-яким взуттям і речами.

Автор: Pinterest
 
Кожна жінка сама обирає, що одягати та чим доповнювати образ. Однак є речі, від яких краще відмовитися після 40 років. У цьому віці варто звернути увагу на одяг, який підкреслює елегантність і впевненість. Gazeta.ua називає три елементи гардеробу, які можуть зіпсувати перше враження про вас і зробити аутфіт безглуздим.
Зараз ви читаєте новину «Яку куртку купувати на зиму: модні фасони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути