Ексклюзиви
середа, 09 жовтня 2024 06:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Сухопутні сили за тиждень ліквідували 180 безпілотників РФ

Сили та засоби протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних сил України за минулий тиждень знищили 180 російських безпілотників різних типів.

Протиповітряна оборона знищила 110 дронів типу Shahed-131/136, п'ять дронів "Орлан 10/30", 35 дронів Zala, 11 дронів Supercam, 12 дронів "Ланцет", один - "Мерлін", п'ять безпілотників "Молнія" та один -"Елерон", повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк.

"ППО Сухопутних військ за минулий тиждень знищила 180 засобів повітряної розвідки та нападу противника", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати росіян в Україні перетнули нову психологічну позначку

 

Втрати росіян в Україні за тиждень становлять 8660 солдатів. Росія також втратила на полі бою 1540 одиниць озброєння і військової техніки, повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Сухопутні сили за тиждень ліквідували 180 безпілотників РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути