Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2016 08:25

Бойовики 61 раз обстріляли українські позиції

Бойовики 61 раз обстріляли українські позиції

За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі з забороненої Мінськими угодами важкої артилерії. Найгарячіше було на маріупольському напрямку. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"32 обстріли було на маріупольському напрямку. 45 снарядів ворожої артилерії 122 калібру накрили позиції у населеному пункті Павлопіль. Мар'їнка, Красногорівка, Лопаскине, Водяне та Новотроїцьке потерпали від мінометного та гранатометного вогню. По Широкиному та Старогнатівці супротивник вів вогонь із кулеметів великого калібру. Ворожу бронетехніку застосували у Широкиному, Старогнатівці та Мар'їнці. Тричі зафіксовано снайперську активність поблизу Мар'їнки та Гнутового", - йдеться у повідомленні.

Українські війська успішно відбили напад ворожої ДРГ, яка після опівночі атакувала вогневі позиції опорних пунктів захисників Старогнатівки. Втрат серед особового складу українських захисників немає.

"На донецькому напрямку російські окупаційні війська по Луганському та Майорську випустили два десятки снарядів з важкої артилерії 122-міліметрового калібру. Гаряче було на ділянці Красногорівка - Авдіївка. Тут ворог неодноразово відкривав вогонь по наших позиціях з мінометів різного калібру, зафіксовано приліт близько півсотні мін. Неспокійно було у Світлодарську, Луганському та Троїцькому, де противник застосував гранатомети. В районі Красногорівки та Луганського ворог задіяв БМП.
На Луганщині супротивник відкривав вогонь із гранатометів по позиціях у Лопаскиному. По наших опорних пунктах в районі Жовтого та Попасної супротивник вів здебільшого неприцільний вогонь", -повідомляють у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики застосовують заборонені реактивні снаряди - штаб АТО

По всій лінії фронту суттєво збільшилась кількість польотів безпілотних літальних апаратів. За останню добу зафіксовано 6 випадків ведення противником аеророзвідки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 61 раз обстріляли українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути