Ексклюзиви
четвер, 21 вересня 2006 17:09

Анні Жірардо страждає хворобою Альцгеймера

 

Знаменита французька актриса Анні Жірардо хвора на невиліковну недугу Альцгеймера. Про це повідомила дочка кінозірки Джулія.

- Близько 3-х років тому, коли Нані, як я зазвичай називаю маму, грала в спектаклі "Мадам Маргарита", ми помітили в її поведінці деякі дивні симптоми і наполягли на візиті до лікаря, - розповіла Джулія. Актрисі був поставлений сумний діагноз: невиліковна хвороба Альцгеймера.

За словами Джулії, її мати мужньо переносить захворювання.

- Вона не хоче визнавати, що хвора. І хоча бувають моменти, коли вона повністю занурена в себе, проте, варто заговорити з нею про кіно, вона буквально відроджується, - говорить дочка Жірардо. Найдивовижніше, за її словами, відбувається на знімальному майданчику, перед камерами.

- На зйомках вона чекає своєї черги, сидячи в кріслі з трохи відчуженим виглядом. Що відбувається у цей момент в її голові? Але коли вона чує команду "Мотор!", то негайно перетворюється на ту велику Анні Жірардо, яку ми бачили в "Рокко і його братах", "Піаністові", "Мадам Маргариті". Це просто диво, - сказала Джулія.

Анні Жірардо, яка дебютувала в картині італійського режисера Лукіно Вісконті "Рокко і його брати", зробила блискучу кар"єру в кінематографі і на театральній сцені. Вона отримувала головні призи кінофестивалів у Венеції і Берліні, 4 рази ставала володаркою "Сезара"- вищої кінематографічної нагороди Франції.

Не дивлячись на важке захворювання, Жірардо продовжує активно працювати. Зараз вона знімається в Росії, у фільмі "Ділки", який ставить режисер в"єтнамського походження Лам Ле. Передбачається, що саме в Росії Жірардо 25 жовтня відсвяткує своє 75-річчя і півстоліття роботи в кінематографі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Анні Жірардо страждає хворобою Альцгеймера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі