вівторок, 29 серпня 2017 21:45

Американська співачка LP знову виступить у Києві

Американська співачка LP знову виступить у  Києві
Фото - live.karabas.com

Американська співачка Лаура Перголіцці, яка виступає під псевдо LP, вдруге за рік співатиме в Україні. Про це інформує live.karabas. Виступ відбудеться 12 грудня у київському Палаці спорту.
27 червня цього року LP вперше виступила в Києві. Перші 1000 квитків продали менш ніж за добу.


В інтерв'ю live.karabas Лаура Перголіцці сказала, що їй дуже сподобався Київ, а "для цілковитого щастя бракувало походити київськими музеями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярна американська співачка виступить в Україні


Лаура Перголіцці автор хітів американських співачок Ріанни, Шер, Крістіни Агілери, гурту Backstreet Boys, британки Ріти Ори. Світову славу LP приніс її альбом Lost On You, який вийшов у грудні минулого року. Однойменна композиція очолювала хіт-паради Франції, Греції, Ізраїлю, Румунії, Польщі, Сербії, Словенії, Туреччини. Її відзначили "діамантовим сертифікатом" за 150 тис. копій, які продали в Італії.

У ролику на пісню Лаури Перголіцці When We're High співачку можна побачити серед красивих жінок, які намагаються її спокусити. Та вона співає про кохання лише до однієї дівчини.

Зараз ви читаєте новину «Американська співачка LP знову виступить у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі