
Потрібно зовсім трохи часу, щоб приготувати для сімейного застілля вечірню страву - скумбрію, запечену з овочами.
Це ідеальний варіант для тих. хто не хоче довго стояти на кухні і не відходити від плити.
Рецептом поділилась фудблогерка Віта Воротнюк.
Запечена скумбрія з овочами
Інгредієнти
Скумбрія - 1 шт
Болгарський перець - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Помідори чері - 5 шт
Маринад для скумбрії:
Хмелі-сунелі
Олія
Сіль і перець
Сік та цедра лимона
Маринад для овочів:
Олія
Прованські трави
Соєвий соус
Бальзамічний соус.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим замінити лосось: три смачні та доступні види риби
Як приготувати
Замаринувати рибу та овочі приблизно 30 хвилин.
Поставте в розігріту духовку до 180 °C на 35-40 хв. до апетитної золотистої скоринки.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо ви любитель риби, то однозначно приготуйте скумбрію в апельсиновому маринаді. Рецептом апетитної страви з божественним запахом та смаком поділилась рестораторка Тетяна Літвінова.
Щоб ваша рибка вражала своїм смаком усіх, хто її скуштує, приготуйте солодко-пекучий маринад. Спочатку запечіть у власному соці, а потім трішки підсушіть - матимете ніжну, нежирну, запашну скумбрію.
Коментарі