четвер, 21 березня 2019 15:43

Топ-модель Наталі Вестлінг змінила стать

 

Відома модель Наталі Вестлінг, яка з'являлася на обкладинках глянцевих видань в якості героїні фотосесій або рекламних кампаній, зробила операцію зі зміни статі і стала трансгендером. Відтепер Наталі іменує себе Натаном.

Про своє доленосне рішення Вестлінг розповіла в докладному інтерв'ю CNN Style.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Подобається це людям чи ні, але я – жінка": трансгендер зажадав вибачень і 3 тисячі доларів

Зірка модних шоу Louis Vuitton, Dior, Alexander McQueen і Prada повідав, що близько шести місяців приймав тестостерон і набрав близько дев'яти кілограмів - на тлі десяти років психотерапії та боротьби з депресією і підвищеною тривожністю ці кроки видаються не такими вже й серйозними.

Тепер Натан ділиться знімками в новому образі - без пишної копиці мідних локонів, в мішкуватому чоловічому одязі і зі скейтбордом в руках. А ще планує перебратися з Лос-Анджелеса в Нью-Йорк, завести нові знайомства в середовищі трансгендерів і повернутися до модельній кар'єри вже в новому амплуа.

Трансгендер - це людина, яка відчуває себе особистістю протилежної статі, що має відповідну свідомість і поведінку. Найчастіше трансгендерність не має відношення до сексуальної орієнтації. Не завжди трансгендери роблять операцію зі зміни статі. Іноді досить гормональної терапії, щоб людина відчувала себе комфортно в тому тілі, що у неї є.
Зараз ви читаєте новину «Топ-модель Наталі Вестлінг змінила стать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути