Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 12:23

Кевін Федерлайн радіє заручинам Брітні Спірс

Кевін Федерлайн радіє заручинам Брітні Спірс

Кілька днів тому стало відомо, що Брітні Спірс заручилася зі своїм бойфрендом Джейсоном Травіком. За співачку радіє навіть колишній чоловік Кевін Федерлайн.

"Я дуже-дуже за неї радий, - заявив Кевін в інтерв'ю австралійському виданню TV WEEK magazine. - Я багато чув про Джейсона і думаю, що він чудовий хлопець. Зараз у Брітні все дійсно добре, вона рухається в правильному напрямку. А з розмов з дітьми я зрозумів, що й вони в захваті від Джейсона!"

Сам Федерлайн теж цілком щасливий у особистому житті. Зовсім нещодавно він став батьком в п'ятий раз: нова подруга Вікторія Прінс народила йому дочку на ім'я Джордан.

"Вікторія - найкраща людина у світі, - каже музикант. - Я навіть не міг сподіватися на таке щастя. Сподіваюся, що Брітні відчуває щось схоже!"

Нагадаємо, що після розлучення з Кевіном Брітні пережила кілька важких нервових зривів. Часом вона вела себе настільки дивно, що суд визнав її тимчасово недієздатною. Формально Спірс досі залишається під опікою свого батька.

"Звичайно, це були дуже-дуже важкі часи, - згадує Кевін. - Я робив те, що повинен був зробити для безпеки наших дітей. Але в мене просто розривалося серце. На будь-яку людину в такому стані боляче дивитися, а тим більше на колишню дружину ... Я так радий, що ми змогли все це подолати".

Зараз ви читаєте новину «Кевін Федерлайн радіє заручинам Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути