Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2012 09:30

Алену Делону таки робили операцію на серці

Алену Делону таки робили операцію на серці
Актора виписали з клініки Фото: podrobnosti.ua

Знаменитий французький актор Ален Делон був виписаний 5 квітня із американської клініки паризького передмістя Нейі-сюр-Сен, де в середу йому була зроблена операція з усунення порушень серцевого ритму.

"Всі так переполохались через цю операції на серці. Мені телефонували з Японії, Росії, питали, як я себе почуваю, думали, що в мене проблеми з серцем, - сказав 76-річний актор в ефірі телеканалу BFM TV. - А насправді це просто аритмія, на моє серце просто впливали електрострумом і все".

"Я дав інтерв'ю, щоб показати всім, що вийшов здоровим з клініки", - сказав Делон, подякувавши всім за турботу.

Нагадаємо, в середу вранці французький актор був госпіталізований і прооперований. За словами Делона, "операція була запланованою".

"Два тижні тому в мене почалися запаморочення, мучила нудота, - розповів він. - Лікарі виявили серцеву аритмію. Подібне трапляється з такими людьми, як я, коли накопичуються емоції, всяка погань. Цього в мене останнім часом було порядком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алену Делону зробили термінову операцію

В медичному закладі підтвердили, що актор "почувається чудово".

Зазначимо, що напередодні близькі актора заявляли, що актор абсолютно здоровий і його госпіталізація не пов'язана з погіршенням стану його здоров'я: йдеться про планове обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Алену Делону таки робили операцію на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути